Tuincentrum Meise

Op zoek naar een tuincentrum in regio Meise? Bloemen Robberechts is het fijnste tuincentrum dat voor ieder wat wils biedt. U kan er terecht voor kamerplanten, buitenplanten, tuinmaterialen, bloemen en decoratie!

Ontdek hier hun aanbod! Bloemen Robberechts staat voor warmte en kwaliteit. Ze zijn ooit gestart als kleine bloemenwinkel en die familiesfeer is onveranderd gebleven. Dit tuincentrum biedt sterke producten aan, waar ze steeds zelf achter staan binnen een rustige groene sfeer die ruimte biedt voor advies. Zo vindt u er snijbloemen die vers van de veiling komen en die ze ook verwerken in boeketten en bloemstukken naar uw smaak. Moderne twist of eerder klassiek? U vindt er een ruim assortiment aan stijlen. Ook voor bruidswerk en rouwwerk kan u bij Robberechts terecht.

Daarnaast bieden ze een groot aanbod aan planten: zowel voor plantschalen als voor kamer– als buitenplanten kan u bij hen terecht, alsook het beste advies voor verzorging! Daarnaast zorgen zij voor een ruim assortiment aan keramiek en pottery van topmerken. Graag staan ze hier ook steeds klaar voor vragen rond verpotting.

Hun scherp geselecteerd aanbod aan decoratie zal u inspireren en laten dromen. Voor alle seizoenen en feestdagen hebben ze kwaliteitsvolle collecties in huis die u steeds opnieuw bij elk bezoek zullen verrassen. 

Tuinliefhebbers opgelet: mollen, muizen, mieren of ander gespuis? Bij Bloemen Robberechts hebben ze de juiste producten in huis! Ook voor de aanleg van uw gazon, potgrond voor alle soorten vegetatie of, regentonnen,… kan u bij hen terecht. Producten uit hun tuinapotheek of sommige tuinmaterialen kan je ook op hun webshop bestellen. Dit wordt zelfs aan huis geleverd indien u in Meise woont.

Een geurend boeket, een sterke plant, zachte knuffels of prachtige kaarsen die uren branden… Het zijn slechts enkele cadeau-ideeën die u bij Bloemen Robberechts terugvindt. Ook geschenken worden via de webshop aan huis geleverd voor inwoners van Meise!