Vacatures bij Bloemen Robberechts

Ontdek hier de vacatures bij Tuincentrum Bloemen Robberechts. Op zoek naar een job? Kom je al jaren in de winkel en wil je graag deel uitmaken van ons team? Of ben je gepassioneerd bloemist en op zoek naar een plek om deze passie in een job om te zetten? Op deze plek vind je onze vacatures.

Procedure

We doen graag een babbeltje met onze toekomstige collega’s. Stuur je ons een motivatiemailtje met je cv? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek indien we een klik voelen. Dat mag op frank@bloemenrobberechts.be of bel even op 02/269.98.04. Je mag ook eens binnenspringen om je cv te brengen. Vergeet in dat geval je contactgegevens niet toe te voegen zodat wij je kunnen uitnodigen.

Vacatures

Flexi-chauffeur (vrijdag, zaterdag, zondag)

Voor onze webshop zijn wij op zoek naar chauffeurs met een flexi-job statuut voor tijdens het weekend. Dit omvat meer dan alleen rondrijden: je bent het uithangbord en contactpunt voor de mensen bij wie je levert. Soms lopen leveringen niet zoals gepland en moet je de klant oplossingen bieden. Dit omvat ook de levering van rouwwerk bij de kerk of de begrafenisondernemer, waar we toch wel wat discretie verwachten.

Probleemoplossend denken en vriendelijkheid zijn key. Een rijbewijs B en een flink paar handen om uit de mouwen te steken zijn vereist.

Flexi-bloemist (maandag, woensdag, feestdagen)

Ervaring met boeketten en bloemstukken en op zoek naar een manier om je creativiteit de vrije loop te laten? Wij zoeken iemand die naast zijn vaste job, graag wil bijverdienen door bloemstukken, boeketten, bruidswerk en rouwwerk te maken. Bij voorkeur heb je hierin al wat ervaring. Dit is een flexi-job, wat betekent dat we niet verwachten dat je elke week alle maandagen en/of woensdagen kan komen. We hopen echter wel op een samenwerking op lange termijn.

  • Klantvriendelijkheid staat voor ons centraal. Gezien je ook rouwwerk en bruidswerk maakt, verwachten we de correcte mensenkennis om hier discreet en gepast mee om te gaan.
  • Iedere bloemist heeft zijn eigen stijl, maar we verwachten wel dat je je onze stijl eigen maakt, zodat je werk aansluit bij wat onze klanten verwachten. Onze collega’s staan hier voor je klaar zodat je hierin verder kan groeien.