Wat te doen in Opwijk met regenweer?

Je kent het wel… heb je eindelijk een dagje vrij… Regent het pijpenstelen! Wat kan je doen als je in de buurt van Opwijk woont? Wel, het leukste uitstapje is ongetwijfeld een bezoekje aan Bloemen en planten Robberechts in Wolvertem. Parkeer op de ruime parking en stap binnen in een groene wereld vol bloemen- en plantenplezier… waar het nog droog is ook!

Een grote groene jungle

Het grootste oerwoud van Vlaams-Brabant? Dat vind je bij Bloemen Robberechts in Wolvertem. Of toch alleszins het oerwoud met de meest bijzondere planten. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in zeldzame en grote kamerplanten. Kom dus gerust toeristje spelen en al dat moois bewonderen.

Verse bloemen en droogbloemen

Ooit is deze zaak gestart als eenvoudig bloemenwinkeltje en dat merk je nog steeds! Verse snijbloemen worden hier omgetoverd tot de mooiste boeketten. De bloemenruimte is het kloppend hart van de zaak, dat het tuincentrum vol levensvreugde pompt. En daar gaat jouw hart misschien ook sneller van kloppen?

Meer dan bloemen alleen…

Bij Bloemen Robberechts vind je voor ieder wat wils. Zo kan je er niet alleen terecht voor groen, maar ook voor een ruime keuze aan verrassende decoratie. Je kan er de laatste trends ontdekken, maar ook verrassende items die je niet zomaar ergens anders vindt. Elk item uit de collecties wordt persoonlijk door hun stylisten uitgekozen en vervolgens op de juiste plek neergezet. Bovendien komt er elke week wel iets nieuws binnen! Waardoor je bij elk bezoek verrast wordt door nieuwe ervaringen!

Zoveel te beleven

Komt de regen met bakken uit de lucht en weet je even niet waarheen? Wil je even de tropische sfeer van de plantenserre opsnuiven? Of heb je gewoon heel veel zin om te winkelen? Breng dan gerust een bezoekje aan Bloemen Robberechts. Op alle dagen geopend (ook op zaterdag en zondag), behalve op dinsdag. En als het dan toch even ophoudt met hozen, kan je de uitgebreide buitenafdeling ook met een bezoekje vereren. Heb je die frisse neus meteen ook gehad!