Aanbod

Ons aanbod

Bloemen Robberechts staat voor warmte en kwaliteit. Wij bieden sterke producten aan, waar we steeds zelf achter staan binnen een rustige groene sfeer die ruimte biedt voor advies. Zo vindt u bij ons snijbloemen die vers van de veiling komen en die we ook verwerken in boeketten en bloemstukken naar uw smaak. Moderne twist of eerder klassiek? Wij bieden op alle stijlvraagstukken een antwoord.

 

Daarnaast bieden we een groot aanbod aan planten: zowel voor plantschalen als voor kamer- als buitenplanten kan u bij ons terecht, alsook het beste advies voor verzorging! Omdat op elk potje een dekseltje en bij elke plant een potje past, zorgen wij voor een ruim assortiment aan keramiek en pottery van topmerken zoals D&M, Rastelli en Elho. Graag staan we hier ook steeds klaar voor vragen rond verpotting of interieur.

 

Interieur, dat is ook een van onze stokpaardjes. Ons ruim scherp geselecteerd aanbod aan decoratie zal u inspireren en laten dromen. Voor alle seizoenen en feestdagen hebben wij kwaliteitsvolle collecties in huis die u steeds opnieuw bij elk bezoek zullen verrassen. 

 

Tuinliefhebbers opgelet: mollen, muizen, mieren of ander gespuis? Wij hebben de juiste producten in huis! Ook voor de aanleg van uw gazon, potgrond voor alle soorten vegetatie of groenten- en kruidenplanten in alle soorten en maten, kan u bij ons terecht.

 

Een geurend boeket, een sterke plant, zachte knuffels of prachtige kaarsen die uren branden… Het zijn slechts enkele cadeau-ideeën die u bij ons terugvindt. U kiest uw geschenk, wij zorgen voor een mooi uitgedoste verpakking die net dat tikkeltje extra biedt…