Bloemen kopen in Merchtem?

Bloemen, vers van de veiling

Bij Bloemen en planten Robberechts in Meise vind je elke dag opnieuw de verste snijbloemen: het is dan met voorsprong de mooiste bloemenwinkel in regio Merchtem. Zij kopen via de veiling rechtstreeks zelf bij de kweker en kiezen alleen voor producten van de beste kwaliteit. Daarnaast houden zij graag rekening met de seizoenen zodat we op een milieuvriendelijke manier kunnen verkopen.

Wil je je boeketten na aankoop lang mooi houden? Vraag gerust om advies voor de meest duurzame bloemen en de beste verzorgingstechnieken. Ze staan je graag bij met onze goede raad en jarenlange ervaring.

Bloemen kopen aan mooie prijzen en promo’s

Bij Bloemen Robberechts willen ze hun bloemen aanbieden aan de beste prijs op de markt in de omgeving van Merchtem. Ze gaan voor een eerlijke prijsmarge! Bovendien volgen ze de seizoenen, waardoor we gemakkelijk regelmatig een promo kunnen aanbieden. Zeker in de lente/zomer kan je regelmatig een dealtje scoren. Je kan hen ook volgen op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven. En ken je hun promoroosjes al? Die zijn in Meise een gekend fenomeen. Kom ze gerust in hun bloemenfrigo ontdekken!

Boeketten en bloemstukken

Losse snijbloemen kopen

Meer lezen

Boeketten

Meer lezen

Bloemstukken

Meer lezen

Aan huis geleverd!

Woon je in de buurt? Dan komen we bij jou thuis leveren! Als je voor 12 uur besteld, kan dat elke dag (ook in het weekend) de dag zelf nog!

Je kan bijvoorbeeld bestellen via onze webshop. We zijn ook telefonisch te bereiken op 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be.