Cadeau kopen in Grimbergen

Op zoek naar mooie cadeau’s en geschenken in Grimbergen? Bij Bloemen Robberechts vind je alles wat je zoekt. Ook open op zon- en feestdagen.

Mooie cadeautjes

Bloemen Robberechts is een fijne cadeauwinkel voor jong en oud. Je vindt er niet alleen mooie boeketten en bloemstukken, maar ook:

  • Allerlei decoratie en kaarsen
  • Planten in alle soorten en maten: zowel voor binnen als voor buiten
  • Een assortiment pluche beren van hoge kwaliteit
  • Hebbedingetjes en leuke gadgets
  • Droogbloemen en tuinaccessoires

Toffe wenskaarten

Bij een cadeau of presentje hoort natuurlijk ook een mooie kaart. Bij Bloemen Robberechts vind je kaarten voor alle gelegenheden. Ze worden elke week bovendien bijgevuld en veranderd indien nodig. Zo vind je steeds de meest trendy kaarten, aangepast aan het seizoen.

Gratis ingepakt

Een mooie verpakking is het halve werk. Bij vele webshops en winkels moet je tegenwoordig bijbetalen om je cadeautje in te pakken. Dat is bij Bloemen Robberechts niet het geval: zowel in de webshop als in de winkel is de geschenkverpakking gratis. Je vindt er bovendien ook inpakpapier om thuis je andere cadeautjes eventueel ook nog van extra glans te voorzien.

Wij laten onze klanten steeds de keuze tussen ecologisch of niet-ecologisch verpakkingsmateriaal. Standaard zullen we echter zelf kiezen voor de ecologische optie. Indien je dit niet wenst, geef het even aan bij je bestelling ;-).

Geleverd aan huis in Grimbergen

Via onze webshop, via mail, telefonisch of in onze fysieke winkel,… Wij leveren je cadeautjes gratis aan huis in Grimbergen en de omliggende gemeentes! Bestel je voor 12u? Dan kan dit de dag zelf nog!