Bloemist in de buurt

Bloemen, vers van de veiling in de buurt

Op zoek naar een bloemist in de buurt? Bij Bloemenwinkel Robberechts vind je elke dag opnieuw de verste snijbloemen. Wij kopen via de veiling rechtstreeks zelf bij de kweker en kiezen alleen voor producten van de beste kwaliteit. Daarnaast houden wij graag rekening met de seizoenen zodat we op een milieuvriendelijke manier kunnen verkopen.

Bloemist in de buurt: Boeketten en bloemstukken

Bij Bloemenwinkel Robberechts kan je losse snijbloemen krijgen in de buurt: rozen in alle kleuren en maten, gipskruid, tulpen (seizoen), lelies, anjers, irissen, mimosa, narcis, meiklokjes, gladiolen,… Het is natuurlijk ook mogelijk om ze tot een boeket of een bloemstuk(je) te combineren. Je kan bij ons terecht voor:

 • Klassieke boeketten en ruikers
 • Veldboeketten en plukruikers
 • Bloemstukken
 • Vazen en het opvullen van vaasjes
 • Losse snijbloemen
 • Seizoensboeketten
 • Trouwboeketten
 • Rouwkrans
 • Droogbloemen
 • Steunboeketten
 • Knuffelboeketten

Er staan altijd diverse boeketten en bloemstukken klaar om mee te nemen zodat je niet moet wachten. Zeker op typische ‘bloemendagen’ zoals Allerheiligen, 1ste mei, moederdag, internationale vrouwendag,… kan je hier terecht.

Daarnaast wordt er ook op bestelling voor verschillende gelegenheden gewerkt. Bruidswerk en rouwwerk zijn al jaren een van onze specialiteiten. Daarnaast voorzien wij ook bloemen voor diverse andere gelegenheden zoals geboorte, jubilea,… Bij zowel vreugde als verdriet, hebben bloemen altijd wel een plekje.

Plukgeluk in de buurt kopen aan mooie prijzen en promo’s

Bij Bloemist Robberechts willen we onze bloemen aanbieden aan de beste prijs op de markt. We gaan voor een eerlijke prijsmarge! Bovendien volgen we de seizoenen, waardoor we gemakkelijk regelmatig een promo kunnen aanbieden. Zeker in de lente/zomer kan je regelmatig een dealtje scoren. Je kan ons ook volgen op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven. En ken je onze promoroosjes al? Die zijn een gekend fenomeen. Kom ze gerust in onze bloemenfrigo ontdekken!

Wil je je boeketten na aankoop lang mooi houden? Vraag gerust om ons advies voor de meest duurzame bloemen en de beste verzorgingstechnieken. Wij staan je graag bij met onze goede raad en jarenlange ervaring.

Aan huis geleverd!

Woon je in de buurt? Dan komen we bij jou thuis leveren! Als je voor 12 uur besteld, kan dat elke dag (ook in het weekend) de dag zelf nog! Levering is gratis vanaf minimumbedrag 20 euro in Wolvertem, Meise, Grimbergen en deelgemeentes, Londerzeel en deelgemeentes, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-Bos.
Levering is gratis vanaf minimumbedrag 30 euro in Opwijk, Asse, Buggenhout, Vilvoorde, Zemst & Hofstade, Puurs en Willebroek. Daarbuiten leveren we helaas nog niet zelf: u mag wel contact opnemen om een eventuele oplossing te bespreken.

Je kan bijvoorbeeld bestellen via onze webshop. We zijn ook telefonisch te bereiken op 02/269.98.04 of via frank@bloemenrobberechts.be.