Energiezuinige kerstverlichting

Verbruik van energiezuinige verlichting

Door de hoge energie-prijzen heerst het gevoel dat je duizenden euro’s kan besparen door je kerstboom niet te zetten. Dat klopt als je je kerstverlichting al even niet vernieuwd hebt. De factuur kan dan flink oplopen. Het goede nieuws is dat je met de nieuwste verlichting van bij ons, bijna geen verbruik hebt. Met energiezuinige ledverlichting bespaar je echter meer dan 85% van je energie.

Hoeveel verbruikt LED energiezuinige kerstverlichting?

Onze standaard lichtsnoer met 400 lampjes heeft bijvoorbeeld slechts een wattage van 6 watt. Ze beschikken bovendien over een timer en dimfunctie. Dit betekent dat je voor een hele kerstperiode, met een brandduur van 8 uur per dag, slechts één euro aan energiekosten kwijt bent. Voor 42 dagen kerstplezier! Een uurtje stofzuigen kost je meer.

Daarnaast kan je bij ons ook langere of kortere lichtsnoeren vinden, net als energiezuinige kerstverlichting voor binnen of voor buiten. Zie je door het bos de (kerst)bomen niet meer? Vraag onze collega’s gerust om advies: zij kunnen je vertellen hoeveel elk van de snoeren precies verbruikt en wat de beste keuze is.

LED Kerstfiguren

Bij Bloemen Robberechts kan je niet alleen terecht voor lichtsnoeren met LED, maar ook voor energiezuinige kerstfiguren en andere lichtversiering met LED-lichtjes. Wij maken er al enkele jaren een punt van, de nieuwste verlichtingstechnologie aan te bieden. Aan de beste prijs. Zo kan jij tweemaal besparen: eenmaal in de aankoop van je lichtjes. En een paar maanden later nogmaals in de afrekening van je energie!

Wist je dat goedkope lichtjes vaak veel meer stroom kosten? Uiteindelijk ben je dan toch duurder uit! Vaak wordt de wattage niet vermeld op de verpakking. In zo’n gevallen is goedkoop bijna altijd duurkoop!

Levering kerstboom aan huis

Geen zin om zelf vervoer te voorzien voor je kerstboom vanwege de hoge brandstof- en transportprijzen?

Bij Bloemen Robberechts leveren we je boom voor 5 euro aan de deur! We leveren in Meise, Grimbergen, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos.

We leveren ook in Vilvoorde en Zemst, Buggenhout, Opwijk en Puurs. De prijs van deze levering wordt bepaald in samenspraak.

Indien je de boom toch zelf wenst mee te nemen, kan dit natuurlijk ook! We hebben hierbij de optie deze in een net te verpakken. Hulp bij plaatsing in de auto is geen probleem. We bieden trouwens ook artificiële kerstbomen aan.

Bestellen kan via onze webshop, telefonisch (02/269.98.04) of via mail (frank@bloemenrobberechts.be). Voor het actuele ruimste aanbod kan je in onze winkel in Meise terecht.

Kerstbomen voor bedrijven met energiezuinige kerstverlichting

Wij leveren en plaatsen energiezuinige kerstbomen voor bedrijven in Meise, Grimbergen, Londerzeel, Merchtem, Wemmel en Kapelle-op-den-bos. En ook daarbuiten op aanvraag. Deze kunnen indien nodig met versiering geleverd worden. Onze decorateurs komen die ter plaatse op kantoor zetten en versieren. Een offerte kan u aanvragen via frank@bloemenrobberechts.be of op 02/269.98.04.

Daarnaast is het ook mogelijk om kerstbomen te bestellen voor uw personeel of collega’s. Vraag ons gerust naar de bestelformulieren op frank@bloemenrobberechts.be of door een telefoontje op 02/269.98.04. In samenspraak worden de bomen dan op kantoor geleverd en meteen in de auto’s van de collega’s geplaatst. Ook dit gebeurt door middel van een net dat rond de bomen geplaatst wordt.