Zonnige nieuwtjes vanaf 21/04

Blauwe lucht, veel zon en veel kleur in de tuin! Alles roept om zomer. Gezellig barbecueën met familie en vrienden, verse groente uit de moestuin… De rustgevende lavendelgeur hangt in de lucht. De vogeltjes vliegen en bijen zijn weer koning in onze buitenafdeling. Nu ook de dagen langer worden, is ook onze winkel weer wat […]

Blauwe lucht, veel zon en veel kleur in de tuin! Alles roept om zomer. Gezellig barbecueën met familie en vrienden, verse groente uit de moestuin… De rustgevende lavendelgeur hangt in de lucht. De vogeltjes vliegen en bijen zijn weer koning in onze buitenafdeling. Nu ook de dagen langer worden, is ook onze winkel weer wat langer open. Vanaf nu zijn we tot 17u open op zondagen, we zien je graag passeren! De Provence in je tuin

Lavendel aan €1,49

Haal de Provence naar je tuin met onze Lavandula Essence Purple. Naast de heerlijke geur en de vrolijke kleur van Lavendel creëer je een biodiverse tuin met deze mooie plant. Bijen, hommeltjes en andere insecten worden aangetrokken door de heerlijke geur. De lavendel kan onmiddellijk in de grond worden gepland of je kan ervoor kiezen om sfeer te creëren op je terras met een fijne terracotta pot voor zuiderse sferen. Gegarandeerd genieten!

Lavandula Essence Purple

Callas in promo: €14,99

De stijlvolle Callas fleuren onze buitenafdeling op! De bekerplant is de bijnaam van de Calla, vanwege zijn elegante gekleurde “bekers”. Oorspronkelijk komt de Calla uit Zuid-Afrika en hij kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Pas op voor vorst, want daar kan hij niet goed tegen. De kelken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, van wit tot oranje en paars!

Campanulas aan €7.90

Onze Fleurige Campanula’s staan momenteel aan een prijsje: €7.90. Campanula’s zijn kleurrijke planten en gemakkelijke groeiers. Ze bloeien van juni tot augustus en verkiezen een plek in de zon of halfschaduw.

Etenstijd!

Niets is zo leuk als familie en vrienden rond de tafel hebben zitten. Maak het extra speciaal en biedt ze groenten en fruit aan uit je eigen moestuin. Naast heel wat fruitsoorten en kruiden bieden we ook vele groentesoorten aan. De zwarte groentebakjes komen op €1.25 en er is keuze uit tientallen soorten. Van sla tot snijbiet, spinazie, kolen, groene koolrabi, rode spruitkool en veel meer. Ideaal om een eigen gekweekte maaltijd op tafel te zetten!

Markt 1 mei

Op 1 mei staan we op de 20ste planten-en rommelmarkt in Malderen centrum! Naast een mooi assortiment hebben we ook weer onze tomatenvariëteiten voorzien. De markt gaat door op zondag 1 mei van 10u tot 18u. Er gaat een gezellig terrasje aanwezig zijn en kinderanimatie. Reden genoeg om eens dag te komen zeggen!

Gratis bijenkrant

Neem tijdens je bezoek aan onze winkel een gratis bijenkrantje mee! De bijenkrant staat boordevol leuke ideeën en tips zoals vergroeningstips. Het krantje biedt antwoorden op heel wat vragen zoals welke klimplanten eetbaar zijn, hoe je je huis kunt omtoveren tot een groen paradijs, hoe je bijenvoortuin aanlegt… Het is zeker de moeite om door te bladeren!

De bijenkrant