Kamerplanten kopen in Grimbergen?

Op zoek naar kamerplanten in regio Grimbergen? De mooiste winkel voor groene planten vind je ongetwijfeld in Wolvertem, bij Bloemen en planten Robberechts!

Wie aan kamerplanten kopen denkt, denkt aan Bloemen Robberechts in Meise! Al enkele jaren staat het tuincentrum erom bekend de meest bijzondere kamerplanten aan te bieden, aan de beste prijzen. Rechtstreeks contact met heel wat kwekers maakt deze winkel tot de plantendetective bij uitstek. Van bonsais tot bijzondere phildendrons en montera variegata’s, allerlei Alocasia’s,… Je vindt het allemaal bij Bloemen Robberechts in Wolvertem.

Advies bij en na verkoop van kamerplanten

Bij Bloemen en planten Robberechts ga je niet alleen om speciale planten uit te kiezen als je uit Grimbergen komt, maar ook om te genieten van professioneel advies. Zowel bij je aankoop als erna. Weken, maanden en jaren later kan je nog steeds bij hen terecht voor het beste advies om je kamerplanten lang groen en gezond te houden. Wil je je kamerplanten verpotten? Ook dan kan je bij hen terecht voor materiaal en advies. Een plekje in huis waar elke plant tot nu toe zijn blaadjes liet hangen? Bij Bloemen Robberechts vind je vast een oplossing! Ook voor een plantenabonnement of groene styling van je (thuis)kantoor kan je bij hen terecht.

Tuinapotheek voor kamerplanten

Als je zelf ziek wordt, trek je naar de dokter en de apotheek. Maar wat doe je als je planten ziek zijn? Langsgaan bij de tuinapotheek van Bloemen Robberechts natuurlijk. Gewapend met een foto van de beestjes of een blaadje, mag je gerust langskomen. Ze raden je dan het juiste product of behandeling aan.

Potten en decoratie

Op elk potje past een dekseltje, maar bij elk plantje ook een potje! Bij Bloemen Robberechts kunnen decoratieliefhebbers hun ogen uitkijken. Ze hebben voor elk seizoen enkele verschillende trends: van klassiek tot modern. Met als gemeenschappelijke factor een warme uitstraling die altijd in de mode blijft. Daarnaast adviseren je ook over de juiste potgrootte, soort potgrond en het gebruik van de nodige meststoffen.

Bijzondere kamerplanten en Plantenoutlet

Heel wat klanten komen speciaal naar Bloemen Robberechts voor de bijzondere kamerplanten: van speciale bonsai en cactussen tot uitzonderlijke Philodendrons, Syngoniums, Alocasia’s of Monstera’s. Ze hebben het allemaal! Bloemen Robberechts staat daarnaast bekend om haar goede prijzen: ze rekenen geen woekerprijzen. Daarnaast kan je in februari en augustus op de Plantenoutlet ontzettend veel kwalitatieve kamerplanten scoren aan kwekersprijzen! Reden temeer om langs te komen.