Kamerplanten kopen in Opwijk?

Op zoek naar kamerplanten in regio Opwijk? De mooiste winkel voor groene planten vind je ongetwijfeld in Wolvertem, bij Bloemen en planten Robberechts!

Wie aan kamerplanten kopen denkt, denkt aan Bloemen Robberechts in Meise! Al enkele jaren staat het tuincentrum erom bekend de meest bijzondere kamerplanten aan te bieden, aan de beste prijzen. Rechtstreeks contact met heel wat kwekers maakt deze winkel tot de plantendetective bij uitstek. Van bonsais tot bijzondere phildendrons en montera variegata’s, allerlei Alocasia’s,… Je vindt het allemaal bij Bloemen Robberechts in Wolvertem.

Advies bij en na verkoop van kamerplanten

Kamerplanten kopen

Bij Bloemen en planten Robberechts ga je niet alleen om speciale planten uit te kiezen, maar ook om te genieten van professioneel advies. Zowel bij je aankoop als erna. Weken, maanden en jaren later kan je nog steeds bij hen terecht voor het beste advies om je kamerplanten lang groen en gezond te houden. Wil je je kamerplanten verpotten? Ook dan kan je bij hen terecht voor materiaal en advies. Een plekje in huis waar elke plant tot nu toe zijn blaadjes liet hangen? Bij Bloemen Robberechts vind je vast een oplossing! Ook voor een plantenabonnement of groene styling van je (thuis)kantoor kan je bij hen terecht.

Tuinapotheek voor kamerplanten

Tuinapotheek kamerplanten kopen

Als je zelf ziek wordt, trek je naar de dokter en de apotheek. Maar wat doe je als je planten ziek zijn? Langsgaan bij de tuinapotheek van Bloemen Robberechts natuurlijk. Gewapend met een foto van de beestjes of een blaadje, mag je gerust langskomen. Ze raden je dan het juiste product of behandeling aan.

Potten en decoratie

Kamerplanten in mooie pot

Op elk potje past een dekseltje, maar bij elk plantje ook een potje! Bij Bloemen Robberechts kunnen decoratieliefhebbers hun ogen uitkijken. Ze hebben voor elk seizoen enkele verschillende trends: van klassiek tot modern. Met als gemeenschappelijke factor een warme uitstraling die altijd in de mode blijft. Daarnaast adviseren je ook over de juiste potgrootte, soort potgrond en het gebruik van de nodige meststoffen.

Bijzondere kamerplanten en Plantenoutlet

Heel wat klanten komen speciaal naar Bloemen Robberechts voor de bijzondere kamerplanten: van speciale bonsai en cactussen tot uitzonderlijke Philodendrons, Syngoniums, Alocasia’s of Monstera’s. Ze hebben het allemaal! Bloemen Robberechts staat daarnaast bekend om haar goede prijzen: ze rekenen geen woekerprijzen. Daarnaast kan je in februari en augustus op de Plantenoutlet ontzettend veel kwalitatieve kamerplanten scoren aan kwekersprijzen! Reden temeer om langs te komen.

Courante aanbod

De meeste kamerplanten kan je bij ons bestellen. Verder hebben we meestal een vrij groot courant aanbod beschikbaar. Wil je weten of een (onder)soort aanwezig is? Bel ons dan even op 02/269.98.04. Dan gaan we even kijken of geven we info over de wachttijd voor bestelling.

Belangrijk: verzorgingstips kunnen variƫren afhankelijk van de specifieke omgevingsomstandigheden in je huis en de individuele behoeften van de plant. Het is altijd een goed idee om meer informatie te vragen over de specifieke plant die je hebt, en hun zorgbehoeften te begrijpen.

Monstera

Monstera’s (gatenplant)

Lees meer

Epipremnum

Epipremnum aureum (Scindapsus)

Lees meer

Sansevieria

Sansevieria’s (vrouwentong)

Lees meer

Dracaena

Dracaena (drakenbloedboom)

Lees meer

Chlorophytum

Chlorophytum comosum (graslelie)

Lees meer

Zamioculcas

Zamioculcas zamiifolia (ZZ-plant)

Lees meer

Alocasia

Alocasia’s (Olifantsoor)

Lees meer

Calathea

Calathea’s (‘The living plant’)

Lees meer

Pilea

Pilea peperomioides (pannenkoekenplant)

Lees meer

Peperomia

Peperomia

Lees meer

Philodendron

Philodendron

Lees meer

Ficus elastica

Ficus elastica (rubberplant)

Lees meer

Ficus benjamina

Ficus benjamina

Lees meer

Schefflera

Schefflera (vingerboom)

Lees meer

Ceropegia

Ceropegia woodii (chinese lantaarnplant)

Lees meer

Begonia

Begonia’s

Lees meer

Hoya

Hoya-soorten

Lees meer

Pachira

Pachira aquatica (geldboom)

Lees meer

Nephrolepis

Nephrolepis (krulvaren)

Lees meer

Asparagus

Asparagus (Asperge-varen)

Lees meer

Spathiphyllum

Spathiphyllum (lepelplant)

Lees meer

Bananenplant

Musa (bananenplant)

Lees meer

Strelitzia (nicolai)

Strelitzia Nicolai

Lees meer

Strelitzia (Reg)

Strelitzia reginae (paradijsvogelbloem)

Lees meer

Beaucarnea

Beaucarnea (olifantspoot)

Lees meer

Yucca

Yucca

Lees meer

Cactus

Cactus (diverse soorten)

Lees meer

Vetplanten

Vetplanten

Lees meer

Kamerplanten aan huis

Wij leveren aan huis in Meise, Wemmel, Merchtem, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Grimbergen, Buggenhout, Zemst, Vilvoorde, Puurs, Opwijk, Willebroek en Asse.