Kamerplanten kopen in Londerzeel?

Op zoek naar kamerplanten in regio Londerzeel? De mooiste winkel voor groene planten vind je ongetwijfeld in Wolvertem, bij Bloemen en planten Robberechts!

Wie aan kamerplanten kopen denkt, denkt aan Bloemen Robberechts in Meise! Al enkele jaren staat het tuincentrum erom bekend de meest bijzondere kamerplanten aan te bieden, aan de beste prijzen. Rechtstreeks contact met heel wat kwekers maakt deze winkel tot de plantendetective bij uitstek. Van bonsais tot bijzondere phildendrons en montera variegata’s, allerlei Alocasia’s,… Je vindt het allemaal bij Bloemen Robberechts in Wolvertem.

Advies bij en na verkoop van kamerplanten

Kamerplanten kopen

Bij Bloemen en planten Robberechts ga je niet alleen om speciale planten uit te kiezen, maar ook om te genieten van professioneel advies. Zowel bij je aankoop als erna. Weken, maanden en jaren later kan je nog steeds bij hen terecht voor het beste advies om je kamerplanten lang groen en gezond te houden. Wil je je kamerplanten verpotten? Ook dan kan je bij hen terecht voor materiaal en advies. Een plekje in huis waar elke plant tot nu toe zijn blaadjes liet hangen? Bij Bloemen Robberechts vind je vast een oplossing! Ook voor een plantenabonnement of groene styling van je (thuis)kantoor kan je bij hen terecht.

Tuinapotheek voor kamerplanten

Tuinapotheek kamerplanten kopen

Als je zelf ziek wordt, trek je naar de dokter en de apotheek. Maar wat doe je als je planten ziek zijn? Langsgaan bij de tuinapotheek van Bloemen Robberechts natuurlijk. Gewapend met een foto van de beestjes of een blaadje, mag je gerust langskomen. Ze raden je dan het juiste product of behandeling aan.

Potten en decoratie

Kamerplanten in mooie pot

Op elk potje past een dekseltje, maar bij elk plantje ook een potje! Bij Bloemen Robberechts kunnen decoratieliefhebbers hun ogen uitkijken. Ze hebben voor elk seizoen enkele verschillende trends: van klassiek tot modern. Met als gemeenschappelijke factor een warme uitstraling die altijd in de mode blijft. Daarnaast adviseren je ook over de juiste potgrootte, soort potgrond en het gebruik van de nodige meststoffen.

Bijzondere kamerplanten en Plantenoutlet

Heel wat klanten komen speciaal naar Bloemen Robberechts voor de bijzondere kamerplanten: van speciale bonsai en cactussen tot uitzonderlijke Philodendrons, Syngoniums, Alocasia’s of Monstera’s. Ze hebben het allemaal! Bloemen Robberechts staat daarnaast bekend om haar goede prijzen: ze rekenen geen woekerprijzen. Daarnaast kan je in februari en augustus op de Plantenoutlet ontzettend veel kwalitatieve kamerplanten scoren aan kwekersprijzen! Reden temeer om langs te komen.

Courante aanbod

De meeste kamerplanten kan je bij ons bestellen. Verder hebben we meestal een vrij groot courant aanbod beschikbaar. Wil je weten of een (onder)soort aanwezig is? Bel ons dan even op 02/269.98.04. Dan gaan we even kijken of geven we info over de wachttijd voor bestelling.

Belangrijk: verzorgingstips kunnen variƫren afhankelijk van de specifieke omgevingsomstandigheden in je huis en de individuele behoeften van de plant. Het is altijd een goed idee om meer informatie te vragen over de specifieke plant die je hebt, en hun zorgbehoeften te begrijpen.

Monstera

Monstera’s (gatenplant)

Epipremnum

Epipremnum aureum (Scindapsus)

Sansevieria

Sansevieria’s (vrouwentong)

Dracaena

Dracaena (drakenbloedboom)

Chlorophytum

Chlorophytum comosum (graslelie)

Zamioculcas

Zamioculcas zamiifolia (ZZ-plant)

Alocasia

Alocasia’s (Olifantsoor)

Calathea

Calathea’s (‘The living plant’)

Pilea

Pilea peperomioides (pannenkoekenplant)

Peperomia

Peperomia

Philodendron

Philodendron

Ficus elastica

Ficus elastica (rubberplant)

Ficus benjamina

Ficus benjamina

Schefflera

Schefflera (vingerboom)

Ceropegia

Ceropegia woodii (chinese lantaarnplant)

Begonia

Begonia’s

Hoya

Hoya-soorten

Pachira

Pachira aquatica (geldboom)

Nephrolepis

Nephrolepis (krulvaren)

Asparagus

Asparagus (Asperge-varen)

Spathiphyllum

Spathiphyllum (lepelplant)

Bananenplant

Musa (bananenplant)

Strelitzia (nicolai)

Strelitzia Nicolai

Strelitzia (Reg)

Strelitzia reginae (paradijsvogelbloem)

Beaucarnea

Beaucarnea (olifantspoot)

Yucca

Yucca

Cactus

Cactus (diverse soorten)

Vetplanten

Vetplanten

Kamerplanten aan huis

Wij leveren aan huis in Meise, Wemmel, Merchtem, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Grimbergen, Buggenhout, Zemst, Vilvoorde, Puurs, Opwijk, Willebroek en Asse.